Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

ΜΥΘΟΣ
 
Υπερίων, Ιαπετός, Άτλας. Απέναντί τους ο Πλούτωνας ο Δίας και οι τρομεροί Εκατόγχειρες. Η πρώτη επική μονομαχία ανάμεσα στο καλό και το κακό βρίσκει νικητές τους Ολύμπιους Θεούς. Οι περισσότεροι πιστεύουμε ότι όλα αυτά είναι απλώς ιστορίες για παιδιά, αλλά ο απόηχός τους φτάνει μέχρι τις μέρες μας. Και κάποιοι, κρυμμένοι στις σκιές, εξακολουθούν να τις πιστεύουν…
   Η Δάφνη Δημητριάδη, μια Ελληνίδα μαθήτρια που σπουδάζει στην Αμερική, ερωτεύεται τον καθηγητή της, τον αινιγματικό Φοίβο Κρίστιαν με το διαπεραστικό βλέμμα. Σύντομα η Δάφνη αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Φοίβος δεν είναι αυτός που φαίνεται και, παρά τα ανησυχητικά προμηνύματα, αποφασίζει να ριψοκινδυνέψει και να μάθει περισσότερα για το μυστηριώδη κύκλο των Δώδεκα. Οι εξελίξεις απρόβλεπτες, η δράση μεταφέρεται στην Ελλάδα και μια χαραμάδα ανοίγει για έναν συναρπαστικό κόσμο που κρύβεται στην καθημερινότητα.
   Η πρωτοεμφανιζόμενη Βίβιαν Φόρτη και οι εκδόσεις Διόπτρα προτείνουν στους αναγνώστες τη συναρπαστικότερη περιπέτεια του καλοκαιριού, ένα πρωτοπόρο βιβλίο που ανοίγει το δρόμο για τη νεανική φανταστική λογοτεχνία. Με πλούσια στοιχεία από την ελληνική μυθολογία, εναλλαγές συναισθημάτων, δράση και αγωνία, ο Μύθος είναι ένα βιβλίο που θα σας παρασύρει και θα σας αιχμαλωτίσει. Πριν διαβάσετε την «Τελευταία Θυσία» και αφού διαβάσετε τα «Τέσσερα τελευταία σπαθιά», διαλέξτε το Μύθο για μόνιμη συντροφιά σας σε κρεβάτι, Μετρό, πάρκα και παραλίες!
  

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου